Ja mogę polecić moją obecną agencję ma dużo plusów,które warto wziąć pod rozwagę.
Na dzień dzisiejszy byłam z moją obecną agencją-Professional Care 24 na 4 zleceniach i na tej podstawie mogę napisać,że:
1.) stan podopiecznego zgadza się z przedstawionym mi telefonicznie opisem
2.)obsługa w firmie jest szybka (nigdy nie czekałam na info,jeśli prosiłam o informację dziś to zawsze otrzymywałam odpowiedź tego samego dnia)
3.)Odpowiedź na akceptację rodziny w moim przypadku była zawsze w przeciągu 2 dni roboczych
4.panie pracujące w Professional Care 24 faktycznie są profesjonalne (idzie się zawsze ze wszystkim dogadać),ale przede wszystkim S Ą miłe:).
5.Wypłata ZAWSZE na czas,często kilka dni przed czasem.
6.W przypadku jakichkolwiek niejasności w kwestiach formalnych zawsze otrzymywałam odpowiedź od ręki,a jeśli prosiłam o taką odpowiedź w formie pisemnej= e-mail to taką otrzymywałam
7.Firma odprowadza ubezpieczenie ZUS od wysokiej kwoty
Nie jest to moja pierwsza agencja,więc mam porównanie.Zostaję z tą bo pasuje mi jej podejście do pracownika-do mnie i to,że wiem gdzie trafię (wiadomo,że stan podopiecznego może się zawsze pogorszyć,ale jako opiekunki liczymy się z taką możliwością i w naszym interesie leży by o wszelkich zmianach w zdrowiu seniora informować nasze agencje).Jeśli ktoś uważałby,że koloryzuję czy coś to jestem i służę informacją-pytajcie śmiało:).