Dziekuje za odpowiedz. Spojrzalam na date , widze wpis z 2017 , mysle cos nowego sie dzialo a ja nie w temacie, mysle nie moze tak byc- staram sie tak min raz na tydzien zgladnac nowe wpisy ale prawie przez 3 tyg nie mialam netu - ale pomiarczalam i jestem aktywna .Babcia choc za kazdym razem jak
widzi mnie z laptopkim na kolankach to zaraz ze jak w hotelu( jestem pierwsza opiekunka u nich i w zwiazku z tym moj pokoj zostal odswiezony zakupiony sprzet stero i plazma na sciane - babcia nie moze zniesc tego, ale dziadeczek spokojowo oczkiem mrugnie i zaraz maszynke do golenia w dlon a ja jakas Lappen i tak jeden stol przez 15 min na sucho tre bo w zadnym wypadku jakiegos spray czy czegos do polerowania nie wolno - mebelki ciemnieja - no ale jak drewienko przez 20 lat na sucho albo zgrozo ciepla woda bylo myte to ma prawo wyblaknac a nawet takie ''zadziory chropowate ''powstaja i jak dostanie takiego czegos specialnie dla nich przeznaczoego to lakier sie ''natlusci''. A swoja droga powinien powstac taki watek z tematem ''dziwactwa pdp'' - jak juz jest to poprosze o link . [quote=squonk][quote=swiezonka84]Nie zawsze czytam wszystkie posty i nie jestem na biezaco ale o co biega z tymi ''kilkoma tozsamosciami- nie chcialabym sie wydawac ciekawska osoba i taka ktora ''wygasle popioly '' probuje rozdmuchiwac . tak tylko dla info prosze o odpowiedz. pozdrowienia z okolic Heilbron
Amelia miała konflikt z gragą, która przy okazji opisywania go na forum ujawniła, że amelia udzielała się tu także pod nickiem merynoska. Tutaj wątek, jakbyś miała ochotę poczytać
http://www.opiekunki-forum.pl/viewtopic.php?id=5880[/quote]
[/quote]
Witam, jestem pierwszy dzień na nowym miejscu, jako pierwsza opiekunka. I mam też babunie, ale jest super.Sama prawie wszystko robi przy sobie, jest wesoła, gadatliwa, wystarczy jej przytakiwać. Mąż jej dogadza, dba o wszystko, warunki super. I oby tak było zawsze ;)