[quote=ewal8]Simonko, masz rację z tym misiem :), ale i ja już nie pierwszej młodości ;) i nie pisałabym tego, gdybym nie była o tym przekonana.
Panna niezapominajka84 vel Lilianna kilka miesięcy temu kontaktowała się ze mną odnośnie namiarów na firmę, z którą ja wyjeżdżałam. Poleciłam jej tę „moją” firmę i min. WorkExpress, bo chciała firmy, płacące składki od średniej krajowej. Po czym odpisała mi, że WE jej nie odpowiada, bo wypłata jest w dwóch ratach i nie mówią do końca prawdy. Była na jakimś tam kontrakcie z całkiem innej firmy (o czym również powiadomiła mnie na @) i co rusz wpada teraz na forum, tworząc dziesiątki nowych wątków z zapytaniami o różne firmy. Po ostatniej awanturze naubliżała tutaj wielu dziewczynom i potem pousuwała swoje wpisy. Po czym teraz zarejestrowała się pod nowym nickiem i dalej próbuje uprawiać tutaj typowe dla niej zamieszanie.
Jej styl jest bardzo charakterystyczny :), łatwy do zidentyfikowania, co zaraz rozpoznała Krysta63 :)
Zresztą, szkoda prądu :) :)
Pozdrawiam!
Krysta 63 i Ewal8 lepiej z gownem nie dyskutowac,bo to guwno nie ma konca heheeeh wiecej spokoju Wam Zycze,bo naprawde mylicie mnie z kims,od niedawna mam tu konto a Wy ciagle mi dogadujcenie,naprawde to juz nie sa zarty,radze skonczyc te domysly,bo dla mnie to juz nie jest smieszne,Wy nawet opiekunki mylicie i mysliciie,ze to pracownice firmy,naprawde tj niepowazne,nara[/quote]
A co to jest "guwno" w twoim mniemaniu? Obojętnie "co" ty jesteś, to nie nazwałabym cię guwnem. Jeśli już to gównem.
Abstrahując więc od tego czym jesteś stwierdzam jednoznacznie, że moje koleżanki nie są ani jednym ani drugim. Natomiast ty kojarzysz mi się z niewychowaną osobą, rozhuśtaną emocjonalnie i nie nadającą się na opiekunkę .
Radzę weź się w garść , poczytaj twoje posty, tak jak by one były napisane nie przez ciebie i spróbuj ocenić autora tych słów.
Nie rób zamieszania, zachowuj się poprawnie, gdyż inaczej będziesz traktowana jak "Luft" i to nie świeży.
Hej!