[quote=fiameta@wp.pl][quote=Barbara45]JA ze wzgledu na wlasne doswiadczenia z Work Express odradzam jakakolwiek wspolprace z ta firma.
Ja również,stanowczo odradzam.Rekrutacja beznadziejna,zarobki zaniżone.Brak szacunku dla opiekunki.Jeżeli raz odmówi się pracę,to na drugą propozycję,doczekać się nie można.Liczy się tylko,klijent niemiecki,ten co placi w euro,a nie opiekunka[/quote]
Też metoda, że jak opiekunka odmówi to oni zaprzestaną propozycji. Śpią czy co? Nie widzą mnożących się firm? Noooo, można obawiać się odmowy propozycji jeśli płaciliby co najmniej 1500 euro, czyż nie?[/quote]
Nie wiem od czego to zależy, ale ja też ubiegałam się o pracę w Work Express i tez odmawiałam (trzykrotnie) proponowane mi stelle, bo na pierwszy raz chciano mi dać trudne przypadki, ale mi ciągle składali propozycje. Ostatnia to nawet mnie bardzo rozśmieszyła, bo mi zaproponowano miejsce do pani, od której ówczesna opiekunka chciała odejść rzekomo z powodu zbyt małej ilości pracy – no jeszcze takich cudów to nie słyszałam :), ale ja wtedy miałam już inną pracę w całkiem innej firmie i też odmówiłam.