wynagrodzenie w/b netto....to co dostaniemy na rękę. Można też napisać o wypłatę w EUR...więc nie ma wtedy problemów. Ja spotkałam się z tym że kwota była brutto, minus podatki i zus i zostały grosze. Czułam się rozczarowana. To było dawno, ale takie są początki z nową firmą!!!!!!! Nie ma mocnych na to żeby zapytać o wszystko!!!!!!!! Ja jeżdzę juz 7 lat i ciągle czegoś nie dopytam , mimo że wydaje mi się że wiem juz wszystko!!!!!!! a tu niespodzianka,,,,,,,,,,,!!!! ostatnio powiedziano mi że dostanę 1350 EUR.Byłam b. zadowolona. Oczywiście netto!!!!!! To się zgodziłam a potem wyszło że to z dodatkiem za święt. A więc dostałam to samo co poprzednio, tylko teraz doliczono mi dodatek za święta. Ale miałam 1 raz w tygodniu wolne i rodzina mi dawała na te wolne 20-30 eur........Żebym mogła poszaleć, albo miała na parking!!!!!!!!! Hiiiiiiiiiiii
TEGO też nik nie przewidział. Ta praca ma sporo miłych niespodzianek!!!!!!!!! A powinnam podkreślić że jeden z członków rodziny był b. chytry, ale przełykał to że inni mi AŻ tyle dawali!!!!!!!!!!! jak wyjeżdzałam ten chytrusek dał mi pudełko pralinek i zgadnijcie co było przyklejone pod spodem pudełka????????? tak, macie racje kasa 50 EUR od chytruska!!!!!!!!!!!!!!! A więc można ich nauczyć innych zachowań. Tylko trzeba znaleźć sojusznikółw!!!!!!!!