[quote=kasiula4227][quote=Barbara45]Trzeba zwrócić uwagę że w tym temacie wszystkie jakże wspaniałe i pozytywne opinie o Interkadrze pisały opiekunki które na forum pojawiły się na krótko. napisały 2 posty o interkadrze i ślad po nich zaginął!!!!!
Przecież to jest tak oczywiste że się firma za coraz to inne opiekunki podaje że aż głowa boli!!!
Do Firmy Czy wy Nas macie za upośledzone umysłowo? Myślicie że jesteśmy takie głupie że się nie domyślimy że te wspaniałe opinie o waszych firmach są fałszywe???
Powiem teraz brzydko i dosadnie: WYPIERD.......Ć z Forum!!!!!!
Nie macie tu nic do szukania!!!!!!!!!!
Witam, Ja od kilku lat jeżdżę z InterKadrą i jestem zadowolona, wypłata jest na czas. Jak jestem w Polsce to też podlegam ubezpieczeniu. Obecnie przebywam w Monachium u tej samej babci, jest super. Polecam Interkadrę. Pozdrawiam Karina. Jak chcecie więcej info, to na privat.[/quote]
Jakaś Ty niekumata jesteś i niewiarygodna . Ukazujesz się trochę jak "feniks z popiołów" , odpowiadasz bezsensownie na stary post ( z maja 2012) a na dodatek zapraszasz na priv. nie podając meila!
Oj coś nie potrafisz naganiać. :([/quote]
Jestem normalna i nie obrażaj mnie. Nie ważne z jaką datą jest post, chciałam to odpisałam, mam do tego prawo,masz mejla kasiula4227@wp.pl .Zadowolona jesteś?