[quote=amelia][quote=kasiula4227]Nie wszystkie opiekunki są tak wulgarne jak TY, bo ja nikogo nie naganiam do tego żeby podpisał umowę z Interkadrą. Po prostu napisałam co Ja myslę o tej firmie. i kropka
No jeszcze odpisujesz sama sobie , a Twój meil mi absolutnie nie potrzebny, już wydałaś "dobrą" opinię o firmie. No i pokaż jeszcze które słowo w moim poście jest wulgarne? :)[/quote]
Pani Amelio, Ja odpisywałam Pani Barbara45, bo pisała o tej firmie i wydaje mi się, że nic takiego złego się nie stało?. Pisałam, że jestem nowa na forum i może źle coś przycisnęłam. Jeżeli uraziłam Pani godność, to przepraszam. Nie należę do ludzi którzy się kłócą i robią sobie wrogów, wręcz przeciwnie. Jestem teraz w Monachium i jest super, bo babunia jest kochana, chociaż przeszła w lipcu operację na głowę. Życzę każdej z Was takiej babci i rodziny. Pozdrawiam cieplutko, chociaż za oknem co raz zimniej. A, tak na marginesie to nie mam dwudziestu lat. Dobranoc[/quote]
Ależ proszę! Nie gniewam się i wiem ze nie jestem najszczęśliwszą osobą na świecie. Nie jestem najpiękniejszą ani najmądrzejszą . Ale jestem najstarszą (chyba?) na tym forum. I bardzo dużo wiem o tej pracy.
Sama poczytaj co napisałaś i komu odpisałaś. Może naprawdę nie jesteś obeznana z forum, to Ci pomożemy, doradzimy, ale daj jakiś znak, że "raczkujesz" w necie czy na forum. Tutaj nauczyłyśmy się wzajemnie już bardzo dużo różnych rzeczy. To nie wstyd pytać.
Ten wątek jest cały o tej firmie. Aby napisać post mogłaś przecież go po prostu napisać jako swoją opinię a nie cytować. Wyszło koszmarnie, bo Basia napisała dosadnie a Ty jej odpowiadasz.
Nie wiem czy zauważyłaś, że my opiekunki mówimy sobie na "TY" bez względu na płeć i wiek. Jeśli masz ochotę się wyrózniać albo zmieniać obyczaje to próbuj, może Ci się uda.
Jeśli chodzi o Monachium, to może się spotkamy???? Może uda mi się tam wyjechać? Zresztą dużo jest tam ludzi z "Opiekunkowa".
Cieszę się, że zmieniłaś ton. (" jak Ty po ludzku to i ja po ludzku " - może znasz taki kawał?)
Spokojnej nocy!