[quote=Benna40]Moje drogie panie to ja widzialam ta czarna strone pracy ale moja poprzedniczka chociaz glodowala ale przetrwala cale 2 miesiace i zmienniczka tez wytrzyma Sa to kobiety juz bardzo dojrzale i sa naprawde zadowolone z takiej pracy i placy Posilki przygotowac ogarnac mieszkanie az takeigo wysilku nie potrzeba a watpie by jakas firma chciiala z nimi umowe podpisywac Maja duzo czasu wolnego dla siebie pare sweterkow wyjdzie :) Fakt mam zal ze nie mowia calej prawdy bo nie kazdej odpowiada taka praca i zaplata dla pani EWY H (nazwisko u mnie na poczcie ) pozdrawiam
........................................................
benna40..........ile ty masz lat??????????????/ Nawet nie wiesz kiedy stuknie ci 60 tka i ciężko się zdziwisz że nic się nie zmieniłaś!!!!!!!!! W wieku 60 lat będziesz wyglądać na 40 tkę jak o siebie zadbasz!!!!!!!!!!! A więc nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia!!!!!!!!!!!!!! Nie chcę cię atakować ale możemy zrobić zakład,,,,,,,,,,,,,,,,wyslę ci zdjęcie kobiety 62-letniej a ty swoje 40-tki i zobaczymy która wygląda starzej!!!!!!!!!!!!! Możemy pójść dalej............ Zrobić dalsze zawody na to kto młodszy!!!!!!!!!!!!!!! znam panie po 60-tce,,,,,,,,,,,które wygladają jak twoje młodsze modele, a firmy czekają tylko na ich telefon żeby mogły pojechac na opiekę!!!!!!!!!!!!!!
Proszę -świat poszedł do przodu i panie po 60-tce też się zmieniły............[/quote]
Pfleger dobrze napisal,ze odpowiedz Krysiu nie jest na temat:(Tu sa widac inne panie po 60 ce,niz Twoje znajome.Im pasuje wydzielanie jedzenia,traktowanie ich jak sluzby domowej.A benna40 bedzie napewno tez dobrze wygladac i po 60 ce,gdyz nie lubi sie stresowac w takiej pracy jaka miala,a stres niestety nie dziala odmladzajaco ,no i ta dieta!To karygodne!Poczytaj dokladnie Krysiu5555 co benna40 chciala nam powiedziec!