O czym Wy piszecie? Kto to jest koordynator? Pracowałam dwa razy przez agencje i nie widziałam takiego kogoś na oczy. Nie słyszałam jego głosu przez telefon. Nawet agencja do mnie nie zadzwoniła zapytać czy dojechałam.
To była ironia ale faktycznie nikt sie mną nie zainteresował. Mieli szczęście, że te dwa miejsca były super.
ja mialam namiary telefoniczne jakby cos, np. po przyjezdzie...ale wiem, ze z tej samej firmy niektorzy koordynatorzy np. odbieraja opiekuna, bo gdzies daleko, czy cos...wsio tlumacza, zwlaszcza jak tam nikogo jeszcze nie bylo....
generalnie ja mam koordynatora w Polsce, Ci tutaj ponoc niezla kase biora...nie wiem czy placi agencja, czy rodziny takie bogatsze, ale na pewno w czesci zlecen sa tutaj obecni...niektorzy tylko w naglym wypadku tak jak ja mialam...
osobiscie nie moge sie wypowiedziec czy rozwiazuja problemy, bo takowych nie mialam i oby tak dalej:)
preferuje firmy, ktore same wszystko zalatwiaja...transport np. nie musze sie z tym bujac i patrzec czy zmieszcze w jakiejs kwocie...busy sa drogie a czasem kwoty jakie proponuja rozne agencje nie pokrywaja kosztow...Sinbad jest tanszy...
Niop:)
Pozdrowka
Elizabeth